De herenjassen trends van 2024

Petrol Industries B.V.

Ontdek de nieuwste jassen trends voor heren in 2024.

Na het lezen van deze blog ben je volledig op de hoogte van de stijlen, materialen en kleuren die dit jaar belangrijk zijn in de keuze voor de perfecte jas. Ontdek hoe je die perfecte jas vindt en hoe Petrol Industries inspeelt op deze trends met onze unieke collectie.

Wat maakt 2024 uniek voor heren jassen?

2024 brengt een frisse wind door de herenmode, met opvallende trends die zich onderscheiden door innovatie en functionaliteit. Dit jaar zien we een sterke invloed van technische materialen en retro-invloeden die moderne stijlen verrijken. Van een lichtgewicht outdoor jack tot een tijdloos spijkerjas. Elke jas biedt een combinatie van comfort en stijl voor een aantrekkelijke prijs!

Belangrijkste kenmerken van jassen voor heren in 2024

Invloed van duurzaamheid op heren jassen trends

Duurzaamheid speelt belangrijke rol in de jassen trends van 2024. Onze ontwerpers heb gekozen om gebruik te maken 100% gerecycled polyester in een groter deel van onze jassen collectie. Dit resulteert in stijlvolle jassen die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook een lange levensduur garanderen.

Top jassen trends voor Heren in 2024

Kleuren en Patronen: Wat is nu in voor heren jassen?

In 2024 zien we een divers palet aan kleuren en patronen. Neutrale tinten zoals olijfgroen, zandkleur en marineblauw zijn erg populair. Subtiele en stijlvolle stiksel patronen geven een speelse draai aan de collectie. Voor wie een wat meer opvallende jas wil is oranje de kleur om voor te kiezen dit seizoen! Deze kleuren en patronen zijn ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden.

Materialen en pasvormen van heren jassen

De materialen van 2024 variëren van stevige spijkerstof tot technisch geavanceerd synthetisch stoffen. Comfort en duurzaamheid staan voorop, met innovatieve stoffen die bescherming bieden tegen weersomstandigheden zonder in te boeten aan stijl. Pasvormen variëren van slim-fit tot oversized, waardoor er voor elke voorkeur een geschikte optie is. Of je nu kiest voor een gevoerde jas heren of een klassieke leren bomberjack, de mogelijkheden zijn eindeloos

Hoe Petrol Industries de jassen trends voor heren van 2024 weerspiegelt

Hoe Petrol Industries de jassen trends voor heren van 2024 weerspiegelt

Bij Petrol Industries blijven we trouw aan onze herritage, terwijl we de nieuwste trends omarmen. Onze jassen zijn ontworpen met oog voor detail, vakmanschap en een liefde voor mode. Elke jas in onze collectie weerspiegelt de trends van 2024, van onze iconische leren Jacks tot luchtige zomerjassen.

Hoe combineer je de nieuwe jassen trends met jouw stijl?

Het combineren van onze jassen is dit seizoen makkelijker dan ooit, mix en match! combineer onze lichtgewicht jacks
bijvoorbeeld met een polo en een chino shorts. Zo ben je voorbereid op alles wat de verrassende zomer te bieden heeft. Ben je op zoek naar een stoere look, ga dan voor ons tijdloze denim jack met een luchtige cargo broek. En als laatste tip voor dit seizoen hebben wij ons iconische leren jack. Perfect te combineren met een overhemd of jeans. Zoals gezegd kan alles worden gecombineerd, perfect voor een lange zomer!


Anthra

Jouw perfecte heren jas voor 2024 vinden?

Petrol Industries helpt je graag bij het vinden van de perfecte jas die past bij jouw stijl en behoeften. Onze uitgebreide collectie biedt voor ieder
wat wils, of je nu op zoek bent naar een leren jack heren jas, een stijlvolle zomerjas of een lichtgewicht gewatteerde jas. Met onze focus op kwaliteit en design ben je verzekerd van een aankoop waar heel het seizoen plezier van zult hebben.

Bezoek onze jassen collectie

Summer 2024 must haves

Anthra
PU Bikerjack Tropify

€139,99

Light Tan
Twill Jas Breezify

€129,99

Sand Dust
-25%
PU Bikerjack Aquaroam

€129,99€97,49

Anthra
Padded Jas Cabrio

€79,99

Dark Sand
Gevoerde Bodywarmer Baja

€69,99

Blazing Orange
Lichtgewicht Jas Papaya

€89,99

Petrol Industries B.V.