Winter '24 Collectie: Ontdek het Alaska-Thema

Petrol Industries B.V.

INTRODUCTIE VAN HET THEMA:

IJSRACEN IN ALASKA

De Fall Winter 2024 collectie haalt inspiratie uit de opwindende wereld van ijsracen in Alaska. Van de intense voorbereiding voor de race, tot de adembenemende actie op de racedag, en uiteindelijk de viering van de overwinning – elk stuk in de collectie vangt deze meeslepende momenten. Net als de racers die de ijzige banen trotseren, symboliseren onze ontwerpen een geest van veerkracht, snelheid en triomf. Maak je klaar om de adrenaline van het ijsracen te ervaren door de gedurfde en dynamische stukken van onze FW24 collectie!

Petrol Industries B.V.
Petrol Industries B.V.

01 | VOORBEREIDING RACE

Onze Petrol-man maakt zich klaar voor zijn ijsraceavontuur in Alaska.
Met precisie stemt hij zijn auto af en plant hij een schilderachtige route, waarbij hij onderweg een pitstop maakt.

Aangedreven door zijn liefde voor denim, kleedt hij zich in praktische maar stijlvolle kleding – een stoere spijkerbroek en een comfortabel denim overhemd, klaar voor de uitdagingen die hem te wachten staan. Zijn look weerspiegelt zowel functionaliteit als robuuste stijl, perfect geschikt voor de veeleisende reis naar de ijzige racebanen.

Petrol Industries B.V.

02 | RACEDAG

Het is raceday. Onze Petrol-man trekt een warme, comfortabele jas aan en betreedt de sneeuw, waar hij moeiteloos drift met een gevoel van vrijheid en avontuur. De spanning van de race symboliseert de ware geest van Petrol, waar het plezier van het rijden samenkomt met de roep van de open weg. Elke bocht en wending weerspiegelt zijn passie om grenzen te verleggen, waarbij hij prestaties moeiteloos met stijl combineert terwijl hij de ijzige baan bedwingt.

Petrol Industries B.V.
Petrol Industries B.V.

03 | VIERING

In zijn comfortabele gebreide trui viert onze Petrol-man zijn persoonlijke overwinning, wetende dat hij iets bijzonders heeft bereikt.

Terwijl hij bij het knisperende kampvuur zit, een glas whisky in de hand, geniet hij van de rust van het moment. De ongerepte schoonheid van de natuur omringt hem en biedt een stille plek om na te denken over het avontuur dat hij net heeft overwonnen.

In deze serene omgeving voelt hij trots op zijn reis, wetende dat de opwinding van de race altijd bij hem zal blijven.

Petrol Industries B.V.

WIST JE DAT DE PRODUCTNAMEN VAN ONZE FALL WINTER '24 GEÏNSPIREERD ZIJN DOOR PLAATSEN IN ALASKA?

Voor deze collectie hebben we ons laten inspireren door de ruige en ongerepte wildernis van Alaska. Elk product draagt de naam van een unieke locatie, die het avontuurlijke karakter van deze indrukwekkende regio weerspiegelt.

Net zoals Alaska bekend staat om zijn stoere en veerkrachtige landschap, stralen onze producten dezelfde duurzaamheid en stijl uit.

Ontdek de verhalen achter de namen en maak een reis door de wilde schoonheid van Alaska!

Petrol Industries B.V.
Petrol Industries B.V.

ONZE ALASKA GEÏNSPIREERDE ARTWORKS

Onze nieuwste collectie vangt de essentie van Alaska's ongetemde wildernis, waarbij kunstzinnigheid wordt samengevoegd met de krachten van de natuur.

Geïnspireerd door de ruige schoonheid van torenhoge bergen, uitgestrekte ijskappen en de sereniteit van ongerepte bossen, is elk ontwerp gemaakt om de geest van avontuur en veerkracht op te roepen. Elk stuk in deze collectie weerspiegelt de gedurfde en dynamische landschappen van Alaska, waardoor je de kracht en vrijheid van de natuur overal mee naartoe kunt nemen.

Omarm de roep van de wildernis en symboliseer de onstuitbare energie van de natuur.

Petrol Industries B.V.

Nieuwe Winter must-haves

Timber Wood
Karierte Hemd Aleknagik

€119,99

Army Green
Bodywarmer Cordova

€79,99

Army Green
Bomberjacke Savoonga

€119,99

Dark Black
Hoodie mit Aufdruck Taku

€59,99

Dark Caramel
Bomberjacke Atlas

€75,99

Sky Captain
Pullover mit Zopfmuster Diomede

€89,99